Interieurontwerp

Waste2Work – SXM

Ingevlogen op Sint Maarten om mooie producten van afval te ontwerpen/maken voor Waste2work!

De orkaan Irma heeft een enorme hoeveelheid extra afval gecreëerd. Deze rotzooi is overal, niet alleen op de afvalstortplaatsen, maar ook in de buurten en de natuurlijke omgeving. Dit heeft een aanzienlijke nadelige invloed op het milieu, de gemeenschap en op de volksgezondheid.

Waste2Work is niet gericht op het oplossen van het stortplaatsprobleem, maar richt zich op het vermijden van herbruikbaar materiaal dat op de stortplaats terechtkomt. Sint Maarten zou sterk kunnen profiteren van een circulaire economie, iets dat ook zal helpen om de toekomst financieel veilig te stellen door nieuwe banen te creëren en bij te dragen aan een diversificatie van de lokale economie.

Een van de manieren waarop we de startende bedrijven ondersteuning bieden, is door een SXM Innovation Hub te bouwen om een ​​creatieve werkruimte te bieden waar duurzame oplossingen kunnen worden geïmplementeerd. Via deze Hub worden betaalbare werk- en kantoorruimte aangeboden voor de startende bedrijven. Het is het middelpunt voor ondernemers om ideeën uit te wisselen en elkaar te ondersteunen bij hun zakelijke activiteiten. Waste2Work heeft de visie om een ​​proeftuin te worden waar duurzame oplossingen worden gepresenteerd aan de gemeenschap en het bewustzijn op een positieve manier zal activeren.

www.waste2work.com